sexualupplysare och bokälskare

Dagen D är här!!

Publicerad 2009-09-23 07:52:51 i min vardag,

Aaah!! Jag är så taggad att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Leopardtightsen är på och jag är redo! Om man bortser att jag sovit som en gråsugga på rygg, så är livet helt jäkla på topp just nu! (eller nej, men jag försöker inbilla mig det just denna morgon!!) Jag har sprungit omkring i lägenheten nu och slängt ner det sista, mottagit två vakna-upp-samtal från både mor och syster, trots att jag redan var vaken och nu har jag precis målat klart naglarna! Sexigt röda, matchar min saker köksmaskiner från OBH Nordicas Chili-serie! ;)

Har ett svagt minne av att jag drömde om en chichuaua?! Jag tror jag ägde den själv, och att det var sådär gulligt att vi pussades och den slicka på mina läppar! Usch, så nu mår jag lite illa bara jag tänker på det! Fast det var iofs ganska gulligt att bära omkring på den, lite som en levande Bertil i lite större version.

 

ps. det enda minuset med att jag åker nu om en liten stund till GBG, är att jag alldeles nyss fick en inbjudan till Katerina Janouchs nya butik Pom Pom Parlour i Sturegallerian på fredagkväll. Men då är jag nere i GBG och njuter av livet med massa god mat och underbara författare!

Kommentarer

Postat av: Martina

Publicerad 2009-09-23 08:09:45

Hehe ,makaroner lät mycket bättre! oh , ses en sväng nu när du är här i gbg? =P

Postat av: Sophia

Publicerad 2009-09-23 16:22:25

Woho!! Nu är vi här!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela