Dagen D är här!!

Aaah!! Jag är så taggad att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Leopardtightsen är på och jag är redo! Om man bortser att jag sovit som en gråsugga på rygg, så är livet helt jäkla på topp just nu! (eller nej, men jag försöker inbilla mig det just denna morgon!!) Jag har sprungit omkring i lägenheten nu och slängt ner det sista, mottagit två vakna-upp-samtal från både mor och syster, trots att jag redan var vaken och nu har jag precis målat klart naglarna! Sexigt röda, matchar min saker köksmaskiner från OBH Nordicas Chili-serie! ;)

Har ett svagt minne av att jag drömde om en chichuaua?! Jag tror jag ägde den själv, och att det var sådär gulligt att vi pussades och den slicka på mina läppar! Usch, så nu mår jag lite illa bara jag tänker på det! Fast det var iofs ganska gulligt att bära omkring på den, lite som en levande Bertil i lite större version.

 

ps. det enda minuset med att jag åker nu om en liten stund till GBG, är att jag alldeles nyss fick en inbjudan till Katerina Janouchs nya butik Pom Pom Parlour i Sturegallerian på fredagkväll. Men då är jag nere i GBG och njuter av livet med massa god mat och underbara författare!

#1 - Martina

Hehe ,makaroner lät mycket bättre! oh , ses en sväng nu när du är här i gbg? =P

#2 - Sophia

Woho!! Nu är vi här!!