diagnos okänd.

Eftersom jag sov som en jävla skorpa, har dagen varit helt uppochner. Jag är så trött jag skulle kunna somna sittandes nu, och jag är så trött att jag tom bangar powernappen med Sanna, just för att jag ska kunna somna sen ikväll. Blir det samma sak inatt, är det lilla jag som tar min kudde + alla barnen och flyttar in från soffan till sängen och Sanna! Vet dock inte hur glad hon kommer bli av att vi klampar in där i hennes viktiga jobbsömn, men det blir något som löses sen.
Känner mig rent allmänt hängig, yr, illamående, trött och vissen. Lite som en tulipan som inte fått vatten - typ diagnos okänd. Ska njuta lite till av att ligga nerbäddad, innan vi ska iväg o möta upp Jennie, för sen blir det myskväll med mat, kladdkaka, ordfejden (om jag får bestämma) och massa skratt! Modern version av kuckelimuckmedicinen :)
2 kommentarer
Ida

Har känt mig lite hämgig hela dagen, men sitter nu och äter choklad. Inbillar mig att jag ska bli bättre då:D Choklad brukar ju va en jävligt bra medicin för mig i vanliga fall=)



puss

Sophia

haha.. det är bara du som kan vara som en vissen tulipan! Och så jag då!! =)

så kände jag mig idag.. och gissa vad jag kommer att känna mig som senare inatt då...