sexualupplysare och bokälskare

Fan vad jag älskar livet!!

Publicerad 2009-09-18 12:16:46 i min vardag,

Aaah, jag kan knappt andas för att jag är så jävla lycklig! Att enda jäkla samtal kan göra så jävla mycket, helt jävla otroligt!! Jag älskar livet, jag älskar mig själv och jag älskar er! Och jag älskar personen så pass mycket att jag fan ska ta och döpa mitt barn till Hans! Fult namn men ett namn med så jävla mycket betydelse!

Ahh, jag kan inte få fram normala tankar, jag är bara helt uppe i det blå och så adrenalinfull att min kropp skakar. Hör av mig senare när jag är lite mer nere på jorden!

Jag älskar livet!!

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2009-09-18 12:34:10

Nej men lugn i stormen!!! HANS! Det är väl att ta i i överkant, tycker du inte det? Du kan väl köpa en elvisp eller nått i den stilen och döpa den till Hans, men ett barn?? Nej du! Där säger jag tack och stopp! Jag sätter ner foten där, det ska du veta!

Postat av: Hans

Publicerad 2009-09-18 13:45:10

Hans är ett fint namn :pDu har gjort oss en stor oförrätt och vi som heter Hans kommer att beivra den eller inte :D

Postat av: caro - sex, kärlek och allt däremellan!

Publicerad 2009-09-18 23:47:57

Hans, jag fattar inte din kommentar. Ska du beivra det eller inte?! :O

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela