sexualupplysare och bokälskare

gröt.

Publicerad 2009-09-11 20:52:37 i min vardag,

Känns som att hela jag är gjord av gröt, allt är bara allmänt grått och man vet inte riktigt vad man känner, man vet bara att det inte är som vanligt och att det inte är bra.
Efter att ha liggat nerbäddad hela dagen och väntat på döden, tröttnade jag så jag ställde mig och bakade kakor till imorrn kväll istället. 50st american cookies med extra mycket choklad i. Because chocolate is a girl´s best friend!

Blev även påmind om att ikväll är den första kvällen som jag ska sova själv i lägenheten, har hitills lyckats med att alltid ha någon annan mänsklig varelse i samma lägenhet när det är dags att sova - men inte ikväll. Tur att min kropp är så upptagen med annat att den inte tar in detta.

 Ska krypa ner i soffan igen tillsammans med Wallander, utöver denna finns det bara två till av manlig karaktär jag vill ha i min närhet för tillfället, och den andra delar jag kudde med inatt - så nu saknas bara den tredje och så är samlingen komplett!

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2009-09-12 07:23:26

Vad duktig du är som sovit själv!!! =)

Du kan om du vill, syster lilla!

Postat av: Ida

Publicerad 2009-09-12 16:26:09

Åh, skicka lite kakor=)Jo men män är ett märkligt släkte, förstår inte hur de tänker ibland!pusss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela