håkan forever!

Konserten igår, herre min gud så bra det var! Om man bortser från att anal-SL inte kan förutspå att halva Stockholm skulle till grönan igår och det var trafikkaos, så var kvällen helt underbar! Mötte upp Jennie och Naddi, vi körde lite Singstar, hälsade på Trixie och gick runt ett antal varv innan det äntligen var dags.
Vid första tonerna var det som att hjärtat svällde och man kom in i en form av lyckobubbla. Varenda låt går rakt in i hjärtat och man blir både överlycklig och varm, samtidigt som vissa är så sorgligt vackra att man gråter!

Hans texter är kärleken i ett nötskal, man växlar mellan att vilja vara nyförälskad och olyckligt kär bara för att få känna så som i texterna. Så vackra att man vill dö! Han körde Alla mina favoritlåtar, och Nu kan du få mig så lätt var sista numret! När han körde Hurricane trodde jag att hjärtat skulle sprängas, det finns knappt någon vackrare låt och kombinerat med en gammal bild på dom som bakgrund, och sen deras kyss på scen som hördes i mikrofonen - så vackert!!<3



Håkan<3


Hurricane och Håkan!!<3


Hurricane<3


Håkan och Hurricane<3


Alla<3


Nu kan du få mig så lätt<3

1 kommentar
♥ Jessica - Fotar och designar bloggar ♥

Godförmiddag! Allt bra med dig idag?