sexualupplysare och bokälskare

hunger.

Publicerad 2009-09-15 22:31:37 i min vardag,

För första gången på veckor känner jag något som kan defineras som hunger. Kanske inte låter så himla märkvärdigt, men för att vara jag, som vanligtvis får damp á la grining femåring om jag missar en måltid, och nu gått i veckor utan att ens känna mig sugen eller hungrig - så är det en jävligt big deal! Har precis gjort en liten kvällsvickning bestående av knäckebröd med smör och ost samt massa vindruvor. Dock inte tillsammans, utan var för sig. Ska bara vänta lite tills vindruvorna blivit ljumna. Imorgon ska jag iaf äta Amerikanska pannkakor, lönnsirap och bacon, woho min matglädje är tillbaka tror jag! :)

Kvällens föreläsning + seminarie gick ganska käpprätt åt helvete, lätt hänt när man läst knappt hälften av materialet och förstått kanske en halv del... Jaja, sånt som sker när man har huvudet fullt med annat. Men till nästa vecka, då jäklar ska jag vara taggad!

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2009-09-15 22:38:17

Shit vad gott med Americanska pannkakor! Det måste jag oxå göra någon dag!!! =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela