sexualupplysare och bokälskare

hur dör kärleken?

Publicerad 2009-09-21 23:00:08 i Sex osv.,

Det är en fråga jag har tänkt på hela dagen, och jag kan verkligen inte komma fram till något vettigt svar. Hur kan kärleken för någon man älskar dö ut? Det sker ju dagligen världen över, så det är ju ingen nyhet. Men jag blir verkligen inte klok på det. Hur kan ens hjärta sluta slå för den man älskar?

 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2009-09-22 09:17:30

Jag har en teori om att när kärleken tar slut i ett förhållande, var man inte med rätt person. Jag tror att om du träffar den person som du är menad att vara med och älska, så tar inte kärleken slut.Eller så är det helt enkelt så att vi är "djur" och är inte menade att stanna med samma person livet ut. Vi strävar efter att utvecklas och kanske våra "fortplanterings luster" tar över.Man får väl välja vad man vill tro. Men jag tror på första. Det alla kan enas om är att det faan inte är lätt när ett förhållande tar slut. Punkt.Ps. Läser din blogg dagligen. Skitbra!

Postat av: Sophia

Publicerad 2009-09-22 10:08:55

Ledsenheten och kärleken tar slut när man är mogen för det! När tillräckligt lång tid har gått, och vad det är det vet inget. 1 månad till, 6 månader eller längre..?

Men när den dagen kommer så känner du det, lovar, bein their, than that! ;)

Och då vet man att det är över, och så kan man gå vidare.

PUSS

Postat av: Martina

Publicerad 2009-09-22 15:50:39

Håller med dig helt, man förstår det inte försen det händer en själv..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela