sexualupplysare och bokälskare

Jag låter kläderna tala.

Publicerad 2009-09-24 10:10:23 i min vardag,

Glömde nämna att jag har ganska svårt att andas! Vi släpper en bok nu som handlar om Monica Zetterlunds liv, och inget ont om den kvinnan. Men boktiteln kunde ju ha varit bättre - Enkel Vacker Öm!
Till saken hör då att vi går omkring i tröjor med dessa tre ord på brösten, och jag vet inte direkt vad ni får upp för signaler när ni läser dessa tre ord, men det blir ju inte direkt snyggt om håret ligger över tex. Vacker. Då är man ju för fan bara Enkel och Öm!!
Dessutom så är storlekarna så små, så det liksom trycker ihop och trycker ut hela överkroppen på ett ganska osmickrat sätt, och glömmer jag bort att stå rakt för några sekunder, så ser man den ena kurvan efter den andra. Strumpbyxranden liksom bara skriker ut genom tyget. Inte direkt smickrande efter att man ätit lunch...

Ska försöka ta en bild på spektaklet senare under dagen. Nej, nu väntar Guillou!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela