sexualupplysare och bokälskare

jag vill ha jul!

Publicerad 2009-09-30 15:54:37 i min vardag,

Sitter och myser framför Håkan Bråkans julkalender, den ligger garanterat på topp 3 hos mig! Den är så jäkla klockren, personerna och replikerna - det går inte att inte älska den! Jag är helt övertygad om att barnfilmer går att se ur två olika dimensioner, en barndimension och en vuxendimension, och eftersom jag är vuxen till åldern men barn till sinnet(som typ alla mina älskade vänner) så blir ju alla barnfilmer dubbelt så roliga!

Åh vad jag längtar till julen! Iaf till december månad när snön börjar komma, man har tända ljus hela tiden och man har bakkvällar och får äta hur mycket lussebullar och pepparkakor som helst! Man har adventsljusstakar i alla fönster och man får gama hur mycket julskinka som helst! Åh vad jag vill ha jul nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela