sexualupplysare och bokälskare

killer-start på veckan!

Publicerad 2009-09-15 09:05:44 i min vardag,

Började dagen med min vanliga promenad, och möter folk med dunjackor, vantar och toppluvor ute. På gräsmattorna och ängarna jag gick förbi var det nästintill frost på marken. När blev det vinter liksom? Där kommer jag hurtandes i bara tshirt och mjukisar och inbillar mig att det fortfarande är nästan-slut-på-sommar-värme. Men nej, jag frös så pass mycket att det blev den korta rundan och sen snabbt in i duschen för att inte få köldfläckar! Men det är iaf vad jag kallar en riktig hurtbullestart på veckan!

Och nu sitter jag här i pyjamas och slöäter frukost framför bloggar. Tänkte att om jag leker av mig lite först, så kommer det bli så mycket enklare att sätta igång med pluggandet. Jag har ju trots allt 7 olika texter att pressa igenom innan klockan slagit 6 och föreläsningen börjar. Har dessutom bokat in pappa för lite flytthjälp av möbler. Jaja, vet inte riktigt hur allt ska gå ihop, men det får väll se till att lösa sig. Nu ska jag fortsätta klunka fin-te innan pluggandet sätter igång, har fortfarande en del bloggar att gå igenom :)

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2009-09-15 10:47:57

Woho.. ska pappa hämta Carinas grejer??! Det var på tiden!Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela