lektion 1 forts.

Jag tror jag gjorde i princip allt fel igår förutom att typ snubbla framför klassen eller fisa under seminariet. Men i ett nötskal så var det detta jag hann med på en och samma kväll:

  • Kolla fel på klockan, istället för att göra mig iordning sitter jag och slöläser bloggar och inser att tuben går om fem min. Får slänga i mig maten och kubba till tuben med platt blött hår och utan smink. Kommer fram med väldigt rosiga kinder och en aning mer svettig.
  • Ha fel pengar till kompendium; det kostade 120kr och jag hade endast 119.50kr! På något sätt hade jag fått för mig bensäkert att 50+60=130?! + att jag sen hittade massa småmynt i väskan. Jag ville dö! Men lyckades låna till mig en 50öring av en klasskompis. Dock pinsamt att räcka fram alla mina skrynkliga sedlar och småmynt.
  • Det första läraren säger är: Gick det bra att läsa materialet?! Eeh, jag tycker att jag var duktig som hade lyckats fått tag i allt, men tydligen skulle man ha pressat sig igenom allt. Så man kan sammanfatta det hela med att jag var Väldigt tyst igår.
  • Slänga ur mig opassande meningar. Igår blev meningen; jag hatar filosofi, klarar inte av den typen av dumma diskussioner. Det blev väldigt tyst i min grupp efter det...
  • Alla hade stora fina block och minst tre pennor var, jag kommer där med mitt lilla pluttiga a5block som jag snott från gamla skolförrådet och en halvfungerande blyerts. (Det var lite som i den gamla Mr Bean-serien, när dom lägger upp grej efter grej på bordet!)

ps. Kvällens bästa var iaf att jag fick en kompis! Så jag är inte helt jäkla ensam på den där kursen iaf. Hon är precis hitflyttad från Norrland, så vi känner oss ungefär lika vilsna på universitetet. Men åh, jag är så glad över min lilla vän! Men varför faller jag alltid för norrlänningar? Owe, min pärla, det kanske du kan svara på?! :)

0 kommentarer