sexualupplysare och bokälskare

monday.

Publicerad 2009-09-14 22:35:56 i min vardag,

Vilken dag det här har varit. Började med långpromenad där armarna domnade på mig och jag inbillade mig en hjärtattack. Därefter direkt in till pappa för some serious talk och lunch. Efter det förbi bibblan en snabbis och lyckades knipa sista boken inför kommande vecka! Därefter direkt till mor, helt svimfärdig och skrev ut lite skolpapper för att sen bege mig ännu mer söderut för dildoäventyr, och kvällen avslutades med middag + färska bär hemma hos mor!

Och nu sitter jag här, med linser som svider av trötthet och tusen saker att plugga inför morgondagens föreläsning+seminarie. Hade tänkt hinna med lite avslappningsövningar på spikmattan, samt inviga min nya Butterfly! Men jag tror tyvärr att skolböckerna får gå före ikväll, sorligt men sant.

Piggar upp mig själv med en bild på mig själv, där jag värmer upp inför min kommande modellkarriär. Jag är övertygad om att det kommer gå fullständigt strålande!

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2009-09-14 22:49:10

Vilken jäkla bild på dig själva!!! Herre gode Gud!!

Postat av: em

Publicerad 2009-09-14 22:55:23

haha:D

jo visst kan ja försöka men ja är inte särskillt bra på det hahah :p

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela