rödgrön-dag!

Det är sjukt härligt att vakna upp efter en utgång, utvilad och utan minsta spår efter gårdagen. Ingen huvudvärk, inga överdrivet höga kvitton i väskan, inga okända blåmärken och rivsår på kroppen, och ingen äcklig eftersmak av överdriven konsumtion av fyllekäk på vägen hem! :) Bilder kommer upp senare under dagen.

Har roat mig den senaste timmen med att läsa igenom lite pjäser och försöka förstå den underliggande feministiska meningen, men det är helt blankt! (jennie, du måste hjälpa mig idag!!)  Ska ta och väcka sanna nu, fixa lite frukost och sen är det vi som ska in mot stan. Idag är det ju Rödgrön-dag i kungsan! Politiska tal kombinerat med massa trevliga artister, kan det bli bättre? Lars Ohly, Mona Sahlin, Stefan Sundström och Rikard Wolff på samma kvadratmetrar, det är nästan för bra för att vara sant! :)


Det spelar ingen roll att han är över 60, bög och upptagen - skulle ändå aldrig banga!

1 kommentar
Ida

Haha, det vore ju verkligen en dröm att vakna sådär... Varje morgon efter en fylla är det lika intressant för mig att kolla igenom kameran på alla vackra bilder samt kolla i plånboken där det ligger typ en skrynklig tjuga... Lika kul varje gång)