sexualupplysare och bokälskare

saker man inte ska göra med geishakulor!

Publicerad 2009-09-20 16:38:00 i Sex osv.,

När du har ett par geishakulor framför dig, och tänker att dom är så bra för att tyngden och storleken är väldigt passande, och om man då vill spacea till det lite, tänk efter först! Det är lätt att man känner sig allmänt övermodig och vill prova på att avancera lite genom att t.ex göra olika kroppskonster och övningar med kroppen när man har kulorna inuti i sig. Man ska inte heller avancera så pass mycket att man trycker in kulorna uppåt så långt det går.
Då är det nämligen lätt att man råkar trycka bak en kula, så att den hamnar som i en liten hudficka inuti slidhålet, närmast hudväggen mot analen. Känslan av att ha tappat bort en kula inuti en själv är minst sagt kaotisk, man ser framför sig hur ens tillfälliga sambo tar fram stekpincetten och ska börja gräva i en!

För att lösa det hela, om det nu skulle råka hända just dig: ta två djupa andetag och sluta springa omkring i lägenheten naken! Sätt dig på huk och tryck utåt med musklerna allt vad du kan, och rätt som det är ploppar kulan ut som den ska!

ps. denna studie är helt tagen ur luften och inte alls självupplevd.

Kommentarer

Postat av: Tina W

Publicerad 2009-09-22 08:57:17

Därför är det betydligt bättre att "springa omkring" med de större "knipkulorna" som har snöre mellan kulorna och ett som är till för att få ut dem. Säkrast att först öva upp sig lite hemma om man kommer på idén att gå till jobbet eller så och ha dem med sig!Geishakulorna är skönast tillsammans med en k*k i sig.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela