sexualupplysare och bokälskare

saturday night.

Publicerad 2009-09-12 20:33:48 i min vardag,

Tjejerna är här när som helst, Segemyhr är på, Ordfejden är framme och det finns ungefär 25-30 kakor kvar - lördagskvällen kan börja! Nu önskar jag bara att Madde-padde darling var i landet och att HT också var på väg hit! Känns som en dag i mitten av oktober och man vill bara sitt omgiven bland alla sina sötnosar, massa gott och massa täcken och filtar - det är vad jag kallar perfekt myskväll<3
Nu ska jag duka fram kakorna och göra det lite mysigt här hemma, tända lite doftljus och placera ut i hela lägenheten. Samt invänta Sanna som snart är tillbaka från sin dejt!


Jag sov aldrig ensam igår natt, jag fick ett samtal på kvällen som förändrade allt. Nej, det var inget Bootycall, men jag slapp iaf sova ensam! Så den oskulden får jag ta någon annan gång :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela