sexualupplysare och bokälskare

Saturday waits.

Publicerad 2009-09-26 07:23:07 i min vardag,

Känns som att jag sovit kanske en kvart, detta trots att jag somnade vid tio igår. Herre min gud vad dagarna går fort, idag är det lördag och det är dags för den stora Park-frukosten! I korta drag, Sveriges författarelit från fyra bokförlag pratar och berättar 7min var om sin senaste bok, medan publiken äter frukost och lyssnar. Därefter är det bokförsäljning och signering som gäller. Från vårt förlag är det självklart Henning Mankell! och sen Klas Gustavsson som skrivit boken om Monika Zetterlund.

Tror det kommer bli riktigt lyckat, det är alltid så trevligt på dom där frukostorna! Bara allt som ska vara på plats är där, och att inget kaosartat sker! Tar med kameran och uppdaterar sen ;)

ps. anledningen till att nästan alla bilder uteblivit är för att internet är så jäkla segt, o att bloggen dör när man laddar upp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela