sexualupplysare och bokälskare

starbucks!

Publicerad 2009-09-16 00:13:23 i min vardag,

Jag sitter och kollar igenom lite gamla bilder från Barcelona och Düsseldorf, och vad har dessa två underbara städer gemensamt? - Starbucks! Så just nu sitter jag och drömmer mig tillbaka till när vi var i Barcelona, och vandrade omkring i över 30graders värme över 8h, och avslutade dagen med en fika på Starbucks, jag köpte massa fina souvenirer till min samling och en sjukligt god chokladkaka fullproppad med nötter!
Och deras Frappuchinos, jag skulle kunna göra vad som helst för att sitta här med en Frappuchino Veinte Mocca con nata! Åh, jag vill bort från tråkiga Sverige och åka till vilken jäkla storstad som helst utanför detta tråklands gränser, vart som helst så länge dom bara har Starbucks!

Nu ska jag bädda ner mig framför Segemyhr, läsa lite Harry Potter och hoppas att jag bara drömmer om varma stränder och starbucks inatt :)


Jag, sådär lagom lik en julgris efter att ha somnat i solen!


Åhh, vill ha!!<3

Kommentarer

Postat av: bitte

Publicerad 2009-09-16 12:52:13

mumms

Postat av: ♥ Daniela ♥

Publicerad 2009-09-16 13:58:05

ser riktigt gott ut :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-09-16 14:08:41

Starbucks är överskattat

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela