sweet dreams are made of these.

Kan väl redan i förskott be om ursäkt till alla som nu kommer nämnas, men dessa drömmar är för jäkla sjuka för att inte berättas! (dessutom, om man berättar en dröm för någon så går den inte i uppfyllelse!) Iaf, jag förstår verkligen inte logiken med att försöka slappna av med hjärnan och sova, om den ändå väljer att ta upp personer som man försöker dagtid att undvika i tankarna?! Det är ju inte logiskt någonstans!! 
 
I drömmen så är det hela förra thg-klassen + massa från gamla Aspudden, vi är med i någon form av havsprojekt och befinner oss på en gigantisk lyxjacht, på dagarna blandar vi lektioner med utflykter och dötid på stranden, för tydligen lägger vi till lite här och där på helt fantastiska stränder där vi badar och har superkul.
   Men det som först sker i drömmen är att vi kommer tillbaka från stranden, och alla sitter med i bikinis/badbyxor i handdukar med saltvatten som droppar från håret. Men Anto har fixat in någon korallspecialist som pratar på, och det är då jag upptäcker det - han sitter och typ håller om en liten tjej på kanske 15 år, som inte ens går i vår klass! Hon i sin tur tittar åt mitt håll och småflinar, medan han ser ut som det regnar.
   Jag blir så upprörd att jag stormar ut i klassrummet, går några varv i trapporna och försöker lugna ner mig. Tänker att jag kanske ska låtsas svimma? För då kommer han droppa lilltjejen och bry sig om mig istället! Inser dock att det är en ganska dålig idé, för om jag "svimmat" ute i korridoren dröjer det minst 30min innan klassen hittar mig, och jag kan ju inte direkt storma tillbaka in i klassrummet för att svimma där?! Så jag skiter i det och skolkar resten av tiden.
   Därefter är det rast, eller strandtid, Lilltjejen är borta så vi simmar ut i det ljusblåa vattnet, har lite vattenkrig och hånglar. Jag föreslår att vi ska nakenbada, men stranden är full med barnfamiljer och våra vänner, så han bangar. Vi går istället tillbaka till båten, möter upp Victor som är skitglad och säger att det är "Happy Hour!!", L blir lika glad han, och jag är väll aldrig den som bangar på att supa? Så vi går mot taxfreen och jag svänger direkt av mot spriten, då stannar båda upp och tittar på mig. Victor säger att det är inte direkt den typen av Happy Hour, och plockar upp gigantiska godispåsar - då är det superrea på godis, och det var därför dom blev så glada! Så dom plockar på sig massa godispåsar och vi går därifrån. Jag frågar L om vi ska hitta på något, varpå han tittar på mig och säger "Eeh, jag tror jag stannar här med Victor" och sen kryper båda in i ett solarium med allt godis, tänder solarielampan och sen hör jag hur dom ligger där och fnissar!!

Vidare i drömmen har jag träffat en tjej, vi är fortfarande kvar på båten och jag säger till henne hur mycket jag tycker om henne. Hon säger att hon tycker om mig med, men att hon självklart spanar efter annat utifall att det finns något bättre. Jag blir så ledsen att jag kastar mig från relingen rätt ner i havet. Men på något mirakulöst sätt lyckas jag klättra upp på en gigantisk yacht som låg alldeles i närheten, och när jag har en pinne kvar att ta mig förbi så upptäcker jag att jag aldrig kommer nå. Då kikar Linus fram, som sitter i en liten solstol, solar och dricker Festis. Flinar och frågar om jag kanske behöver lite hjälp. "Eeh ja, annars störtar jag ju ner igen" morrar jag fram. Så han styr om hela båten så att jag hamnar mitt på stranden!
Där möter jag istället upp Natti, vi badar lite innan vi möter Pippi som säger att hon såg L på någon strand lite längre bort. Så jag tvingar med mig Natti och simmar från strand till strand, bara för att få tag på honom. Vi simmar och simmar, genom alger, genom superäckligt sjögräs (fast där simmade Natti med mig på ryggen för att jag var så äcklad) och till sist tar stränderna slut. Vi kommer till en liten minitaxfree där Natti stoppar ner mig i en vagn som tre små tjejer drar, men efter ett tag tappar dom mig, så jag ramlar rakt ner i stengolvet och spräcker upp huvudet så att det droppar lite blod.

THE END! Guud, vilka jävla psykodrömmar! Hur fan ska man kunna vakna upp utvilad efter att ha drömt allt det där?!
1 kommentar
Sophia

Sjukt komiskt på sina håll, den där drömmen!!! Men det är nog bara du som kan drömma såna här saker, vi andra sover faktiskt om nätterna ist

llet för att åka lyxyacht! =)