sexualupplysare och bokälskare

Thörnströms!

Publicerad 2009-09-23 23:51:49 i min vardag,

Kom hem för ett tag sen från en av Göteborgs finaste restauranger, den är så pass bra och god att den har en såndär stjärna, ni vet som i den äckliga Råttfilmen?! Så sjukt god mat att jag numera har svårt att andas för att jag åt så mycket! Det var liksom förrätt till förrätten, och detsamma till efterrätten + varmrätt, brödkorgar och världens godaste efterrätt! + kaffe/te och små eftersötbitar att äta på! Man kan beskriva det som en kavalkad av matorgasmer på varandra!


Jordärtskocksmousse med rom och lökkompott


Pumpatorellini med pumpamousse och permesan


Piggvar, ostronsmör och en liten potatis/fiskkaka i paprika


Världens godaste bröd!


Förefterrätt - kokosmousse och mangosorbé


Mjölkchokladmousse, bananglass, glaserade jordnötter och chokladsås


Den berömda stjärnan!

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2009-09-24 10:00:00

I mina ögon ser det inte så jättegott ut, men jag gillar varken tortellini eller jordärtskockor så det är väl inte så konstigt;) Men smaken är delad, huvudsaken är ju att du blev nöjd med din middag och det verkar du ju ha blivit också=)Hoppas ni har det trevligt i gbg, puss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela