sexualupplysare och bokälskare

ska jag vidga mina sexuella vyer?!

Publicerad 2009-09-09 23:13:50 i Sex osv.,

Hade en superbra föreläsning idag, otroligt bra föreläsare och ämnet var så intressant. Idag handlade det bla om från grunden om vad HIV är, hur det förökar sig i kroppen, och hur de är spritt runt om i världen och dess sätt att sprida sig på. Riktigt intressant och det får mig att börja tänka på framtiden. Jag har alltid varit stenhårt inriktad på att jag ska göra karriär som sexolog här på hemmaplan, skriva böcker, skapa diskussioner, kanske göra någon form av sexrevolution samt arbeta väldigt mycket med unga människor, både tjejer och killar.
   Men den här kursen har öppnat upp mina ögon för hela andra vyer, och just nu känner jag mig sugen på att packa en lätt ryggsäck och resa ut i världen. Prata om sex, relationer och preventivmedel där det verkligen behövs. Ta upp ämnen som ses tabu, öppna folks ögon och hjälpa till där det behövs. Sprida ett budskap om en mer öppen syn på sex, kärlek och relationer. Lite som en missionär, förutom den lilla detaljen att jag är ateist och bara vill ut i världen för att diskutera, lära ut och prata om sex, preventivmedel och kärlek! Vad kallas ett sådant yrke? :)

Kommentarer

Postat av: em

Publicerad 2009-09-10 01:50:19

hahahaah klockrent va :D

Postat av: melina

Publicerad 2009-09-10 06:19:32

hahaha jaa :P

Postat av: ⋆ Mysan - myafsolhem.blogg.se ⋆

Publicerad 2009-09-10 09:14:28

haha yeah :)

allt väl då?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela