sexualupplysare och bokälskare

wednesday break my heart.

Publicerad 2009-09-16 11:34:01 i min vardag,

Det blev inga drömmar om stränder och Starbucks, istället drömde jag att jag slog i min framtand och tappade en stor flisa! Jag har redan slagit bort några mm av ena framtanden när jag skulle styla och stå på pannan (istället för händer, lite mer avancerat) i en pool, men det är inget man lägger märke till om man inte vet om det. Men i drömmen slog jag åter igen i tanden, och halva tandens "lager" bara ramlade av! Och jag minns att jag försökte intala mig själv att det kanske inte var så farligt, och att tjejerna försökte peppa mig. Guud vilken jävla dröm! Hade typ ont i munnen när jag vaknade. 

Vad fan är det som gör att man drömmer så sjuka drömmar? Jag kommer aldrig bli klok på vad min hjärna har för sig under tiden jag sover. Men man blir ju knappast utvilad när man har så sjuka drömmar!

Kommentarer

Postat av: em

Publicerad 2009-09-16 12:19:31

kum dröm, men lyssna på detta. jag drömde liknande som motorsågsmassakern. Alla mina kompisar blev slushad av ett maniac. Helt sajk ohc sjukt äckligt. Ofta man drömmer att alla ens vänner blir sliceade. Dessutom så¨g ja typ allt i HD!!! .o:o:o:((((

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela