sexualupplysare och bokälskare

är SATC orealistiskt?

Publicerad 2010-04-28 11:23:10 i Sex osv.,

Vi låg och pratade om det igår, jag och Mr X, och han tycker att hela serien är fullkomligt orealistisk, överdriven och allmänt konstig, att sånt som händer i serien inte kan hända i verkligheten - medan jag som är SATC-frälst älskar vartendaste avsnitt och avgudar dessa 4 underbara kvinnor, anser att den är jäkligt realistisk!

- Jag är löjligt glad över att denna serie existerar och jag blir faktiskt lite stolt över att den kommer just från usa(världens mest efterblivna världsdel, men ändå den mest framåtgående och veta-bäst-världsdel?!)


Jag är fullkomligt övertygad om att denna serie öppnat jäkligt mycket dörrar för kvinnor över, dels jäkligt mycket på det sexuella planet, samt inom kärlek, vänskap och karriärer! Jag menar, vad är det som händer i den serien som inte kan hända i verkligheten? SATC har så jäkla mycket Girl Power och kickass i sig - det går inte att inte se serien och bli påverkad och inspirerad!

Vad tycker ni?! Är ni lika frälsta som jag, eller tycker ni som mr X att hela upplägget är fjantigt och orealistiskt?ps. om man bara bortser från avsnittet där Carrie träffar en kille som är bi, och hon fastställer att alla bi är "folk som inte valt väg ännu", så kan jag bara se positiva effekter och framgångar pga serien!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela