sexualupplysare och bokälskare

är vi svenskar sexgalna?

Publicerad 2010-04-06 19:08:18 i Sex osv.,

På rasten idag bläddrade en kollega i en tidning och utbrister snabbt: "Men vad är det med svenskarna och sex? Varför måste dom vara så öppna med det? Vem bryr sig om det här paret får orgasm eller inte? Jag är grek, vi skriker inte ut sånt, inga andra runt om i världen gör det heller. Så typiskt svenskar!" 


-  Kan det vara så att vi Svenskar rent allmänt är mer öppna när det kommer till sex, och tycker om att vika ut våra relationer och sexliv i vilken tidning som helst? Mja, nu vet jag ju inte om man kan dra alla svennebananer över en gräns direkt. Men med tanke på att vi har "Den svenska synden" att leva upp till, så kanske det ligger något i det hon sa...

Jag kan tala för mig själv och säga att jag är löjligt intresserad av sex! Det är mitt stora intresse och passion här i livet, det finns inget roligare ämne att diskutera! Jag älskar att diskutera, filosofera och prata om allt som har med sex att göra! Men så ska jag ju bli sexolog!


Kommentarer

Postat av: Lina

Publicerad 2010-04-07 22:25:09

Sexolog är nog världens roligaste yrke!

Det där med svenskar och sextalk är nog individuellt. Jag kan prata ohämmat om sex, medan några av mina kompisar knappt vågar yttra att de faktiskt har legat med någon!Trevlig blogg du har!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela