sexualupplysare och bokälskare

Finaste Hannah!

Publicerad 2010-04-09 09:29:40 i Sex osv.,

Kikade in på en av mina favoritbloggar, skriven av min stora favvo och idol - Hannah från Veckorevyn! Bloggdelen har varit nere några dagar, är nu tillbaka och jag möttes av detta, min fråga har blivit besvarad!


Hej fina Hannah!

- hur ska jag gå vidare för att bli sexolog? Har du några bra starttips på min karriär?:)


- vad var det allra bästa med New York? Jag har själv varit där en gång, och jag avgudar stället! Så vad gillade du mest: maten, människorna, vädret, shoppingen, byggnaderna, plugget, musiken, pojkarna – vad?!

Puss puss puss till världens finaste och bästa!


SVAR:
Hej fina du!

-   Jag vet ju att du har en blogg på temat sex och kärlek – och det är nog den bästa början du kan få! Är det någon tidning som är ute efter en ny ung megaskön sex-tjej så kommer de hitta dig, det är jag helt hundra på! Men sexolog krävs de ju utbildning för att bli. Det finns lite olika vägar att gå, barnmorska, gynekolog, psykolog/psykoterapeut är nog bara några av de utbildningar som kan vara bra att börja med, innan man går vidare till sexolog-mastern på Malmö Universitet HÄR. Det finns också en 30 poängskurs på Göteborgs Universitet som heter Psykologi med inriktning mot Sexologi som bara kräver gymnasiebetyg! Vet att RFSU har en massa kurser och grejer du kan engagera dig i också.


-   Det är så SJUKT mycket jag saknar, även om jag inte kunde vara gladare över att vara hemma just nu. Det enorma utbudet vad det gäller precis allt från restauranger till shopping till områden till människor är såklart en av stadens största tillgångar. Men det jag tänker tillbaka på mest i vardagen är hur OTROLIGT NAJS det var att gå och göra manikyr, pedikyr med fotmassage och ryggmassage EN GÅNG I VECKAN för det ringa priset av 300 spänn. Fatta vad avslappnad och fin jag var! Här kosta ju en ynka pedikyr typ 900… Grrr.


- bilden är tagen våren 2009, jag ser ut att vara högst 14 år medan Hannah är en överläcker babe! Men jag älskar bilden iaf, jag och min idol!

Kommentarer

Postat av: Wysteriia

Publicerad 2010-04-09 09:30:22

Taaaaack va söt du är :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela