sexualupplysare och bokälskare

humor i sängen

Publicerad 2010-04-27 17:44:41 i Sex osv.,

Har ni tänkt på hur viktigt det är att man kan kunna skratta tillsammans i sängen?! Att kunna känna så pass mycket trygghet/ro i sig själv - att om det blir lite fel, sendrag i låret eller att man råkar fisa, att man bara skrattar bort det tillsammans! 
   Kanske kan man fortsätta helt utan avbrott, eller så kanske man avbryter det helt och hållet och fortsätter senare... Oavsett vilket, så är skrattet det centrala, känslan att tillsammans med någon annan kunna skratta bort något pinsamt i sängen, är otroligt häftig och befriande!


Klassiska grejer som händer i sängen och som man gärna kan skratta åt:
- fittpruttar
- sendrag/muskelsträckningar
- pruttar och rapar
- dunka in huvudet i väggar, sängkanten el möbler runtom


ps. Jag och Mr X hade vår femte dejt igår, och jag har väl under dessa gånger trillat in och dunkat i huvudet i väggar/sängkanten minst tre gr/gång vi setts! Men vi har det där som gör att man bara kan skratta bort det!

Kommentarer

Postat av: jenny

Publicerad 2010-04-27 17:59:56

tackar!

Postat av: Selina

Publicerad 2010-04-27 18:02:25

Korsetten är från vårat älskade HM!

Rea va det på den dessutom!Ha en bra dag:-)//Love Selina

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela