sexualupplysare och bokälskare

hur kan man glömma någon man legat med?

Publicerad 2010-04-07 15:36:42 i Sex osv.,

Jag vet inte, men det har hänt! Jag ser ett ansikte framför mig, och jag minns hans lägenhet - men namnet är fullkomligt borta! Nu är det ju inte så att jag legat med flera hundra, så att han är en fisk bland stimmet, utan så jäkla många är dom inte...

Men jag kan inte komma på namnet, utan jag minns bara hans smeknamn. Tänker jag vidare så måste jag ju ha vetat namnet - så det här känns inte riktigt okej att jag bara "råkat glömma någon jag legat med"!

Fan, jag känner mig som Samantha i SATC!

Kommentarer

Postat av: Alexandra -gravid vecka 38

Publicerad 2010-04-07 17:17:56

Om sanningen ska fram: Det har hänt mig oxå. Jag minns knappt namnet på honom. ELler nja... jag tror inte inte jag minns det :P Så mycket betydde han. Haha!

Postat av: car0 - passion for passion

Publicerad 2010-04-07 19:42:36

Haha åh gud så skönt, då är jag inte ensam!! :D haha men det måste ju vara så, skulle det ha betytt något skulle man ju minnas namnet liksom...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela