sexualupplysare och bokälskare

kniiiiiip!

Publicerad 2010-04-26 17:51:35 i Sex osv.,

Ni glömmer väl inte bort att göra era knipövningar? Du hittar muskeln lättast genom att testa att pausa kisstrålen när du kissar - kan du göra det så har du hittat dina knipmuskler!
 
Variera dig genom att både knip inåt och utåt, båda träningarna är lika viktiga och nyttiga för fittans muskler, sexuell njutning och orgasmförmåga! Växla mellan flera korta på rak, längre, inåt och utåt - tänk i morsekoder!

Mitt bästa tips: försök att träna varje dag, och hitta ditt sätt att komma ihåg när du ska göra dessa knipövningar. Ett bra tips är när man tex. åker till jobbet/skolan - en rutin man gör varje dag.
 - ännu bättre är om du passar på att knipa under tiden du har sex, knip kring fingrar, kukar och dildos! Ger njutniong för både dig och mottagaren! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela