sexualupplysare och bokälskare

mjukare än snöflingor i april

Publicerad 2010-04-06 18:44:37 i min vardag,

Gårdagen tillbringades med fina vänner från början till slut. Inledde förmiddagen med en promenad från slussen - skanstull längs vattnet ändå bort till hornstull, tillsammans med Jennie och Naddi. Vi gick igenom det senaste, genus, hemlisar och sommarplaner!   Därefter var jag och fikade med finaste Ida, min bloggbästis som jag för första gången träffade live! Vi har liksom följt varandras bloggar = liv, vardag, kärlek, jobb, studier, ups and downs - allt! Så jäkla häftigt att vi blivit vänner genom bloggen!! Igår var första gången vi kunde ta allt live och verkligen prata igenom, så mysigt! :)
Senare på kvällen blev det Cluedo, överdrivet mycket påskgodis och jordgubbspaj hemma hos mig med Ernst och Madde! Jag gömde påskägg åt min kära kombo och blev grundlurad själv!! En kväll fylld med skratt, mysterier och kanske lite för mycket socker :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela