sexualupplysare och bokälskare

round my heart like a tattoo

Publicerad 2010-04-24 08:33:36 i min vardag,

Jag känner mig jäkligt sugen på att tatuera mig, och jag har redan bestämt två små snyggingar som inom en snar framtid kommer pryda min vackra kropp! Men jag har valt att inte ens leta studio/tatuerare förrän behandlingen är avklarad, vill inte känna den äckliga känslan av att bli nekad...

- första kommer förmodligen ske under bokmässan i göteborg, om allt klaffar som jag vill så kommer fina Sara från Spelcoachutbildningen rita och sen kommer denna symbol finnas för evigt på min kropp! Så du har lite mer än 4mån på dig att öva! ;)

- andra bestämde jag för bara några veckor sen, och den kommer att bli grym! Denna gång är det en mening, och nu ska jag bara bestämma var den ska placeras... och nej, det är inte mitt namn el dylikt, jag tillhör den där gamla generationen till sinnet som inte förstår varför man tatuerar sitt eget namn på sin egen kropp - är det något man har koll på så är det väl sitt eget namn?!


- denna tatuering är för övrigt så jäkla läcker att jag dör lite varje gång jag ser denna! Både för att hon är så snygg, och för att texten är så kickass!

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2010-04-24 10:04:51

Jaha?! Och jag då? jag vill väl oxå tatuera mig?! Du får inte göra det utan mig!

Postat av: caro - passion for passion!

Publicerad 2010-04-24 16:30:29

men det är väl klart att du också ska vara med! :D vi kör en varsin i göteborg! ;D så du har också ungefär fyra månader på dig att fundera ut vad!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela