sexualupplysare och bokälskare

ska vi ligga?

Publicerad 2010-04-09 09:50:15 i Sex osv.,

Varför har vi människor en benägenhet att göra det krångligare än vad det är, trasslar in oss i långa haranger - när det kan vara så enkelt som en enda mening!

Ska vi ligga?

Sen är det ju bara att svara ja, nej eller kanske på den enkla och sexigt uppriktiga frågan! När den frågan väl är ställd kan man väl köra på med harangerna (om det är det man vill), nu har man ju ändå fått ut det viktiga och det så många eftersträvar.

Jag är verkligen för den typen av ärliga och sexiga raggningsrepliker, jag menar själva raggningen går ju ut på att man visar intresse för att man vill lära känna/få personen i säng - så varför krångla till det?


Vad tycker ni? Ärlighet på ett roligt och sexigt sätt, eller mer långsam, smidig och taktfull raggning? Vad går lättast hem?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela