so straight vs. so gay

Jag är verkligen inte fotogenisk idag, men jag håller på och testar lite inför nästa vecka. En vän till familjen/min chef under bokmässan - fyller 60 och det blir mottagning med Sveriges kultur och -författarelit som gäster!

Just nu velar jag mellan om jag ska ha rakt hår eller om jag ska låta mitt trollhår leva fritt?! Vad har man på sig när någon fyller 60? Det är ju inte jag som är festföremålet, så jag behöver inte vara överdrivet smashing, utan min uppgift är väl mest att vara snygg och äta skagensnittar!

so straight -




VS.

so gay - haha eller lockigt trollhår! Jag tycker det är löjligt kul att straight betyder både rak och hetero på engelska - som att det vore det enda raka/rätta eller? Och homo detsamma som krokig då eller?! Hahaha!




ps. det rosa linnet kommer från Hanky Panky och är löjligt bekvämt att mysa omkring i!
7 kommentarer
Jenny

Vill du se mer vuxen ut så kör på rakt.

car0 - passion for passion

såklart jag vill det, jag som knappt får köpa ut cigg! :O dessutom planerar jag att stöta på en där, så gärna äldre! Kanske rakt hår och röda läppar?! :)

Sophia

Det tror jag att han kommer att gilla! Och så luggen sådär fint snett, inte helt rak, utan med lite liv i lixom!



LEGENDEN

haha tack :D



javisst :)

Sophia

I Tyresö! Det har kommit in massa Green eller va de heter.. organic.. =)

Vad vill du ha?

Sandra

Du ser jävligt bra ut i båda. Variation är alltid bra!Det är inte ditt fel att du är yngre och fräshare så var inte allt för bly med kläddsel och din lock!

Jeanette

Jag tycker att du ska platta håret och ha en hårassecoar i det! :) Eventuellt nån liten fläta nånstans :D du är så fiin!