sexualupplysare och bokälskare

sommarlov

Publicerad 2010-04-28 17:44:24 i min vardag,

Befinner mig hemma hos mamma och får lite hjälp med tråksaker som jag får huvudvärk av! Så nu har vi kirrat min deklartion, försäkringspapper, räkningar och pensionspapper.

- Fick lite nya jobbtider nu inför maj, och skulle jag inte åka iväg med syster till Barcelona över Kristi Him, så skulle jag arbetat 30 dagar i sträck!
Men det blir en liten paus där, och sen kommer hela maj bestå av jobb, jobb och jobb! Jag kommer upp i över 190h i maj månad...

Så man kan ju säga att ångesten över hur jag ska överleva i sommar har minskat en hel del! Jag tror jag kommer kunna njuta riktigt rejält av mitt sommarlov:)Sommarens planer är hitills: leva livet, äta jordgubbar och självplockade blåbär, ha mycket sex utomhus/inomhus, mysa med massa fina, grilla, bada, se solnedgångar, besöka minst tre nya platser, njuta, rfsla och uppleva riktig svensk sommar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela