sexualupplysare och bokälskare

sveriges mest otekniska människa!

Publicerad 2010-04-05 11:44:02 i min vardag,

Guuuud! Jag blir så trött på mig själv! Min dator har varit lite seg, så jag tänkte underlätta genom att ta bort lite program som jag ändå inte använder. Klickar i och låtar datorn rensa bort det som inte används, tror jag...
Istället så avinstalleras allt som inte är iklickat - som tex. internet!! Och istället har jag kvar nödvändigheter som "Faxinställningar", - en liten hjärnblödning senare har jag lyckats installera tillbaka allt!

Det är i dessa stunder som jag för en liten minimicrosekund saknar att ha en teknisk person i hemmet, hurvida kombon är teknisk vet jag inte, men han sover iaf. - Saknaden håller i sig en sek, och omvänds sen till en jäkla killerkänsla när jag klarar av det själv! Mohaha, vem fan behöver en sambo för att av och -på installera internet liksom?!

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2010-04-05 12:34:47

Jag säger som världens bästa tjejgrupp - Spice Girls - GIRL POWER!!!! =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela