sexualupplysare och bokälskare

syndigt svart!

Publicerad 2010-04-15 17:54:20 i

Fyndade lite nya sexiga undies igår, känner mig inspirerad och sugen på att klä mig sexigt inför någon... Älskar att de påminner lite om Victoria Secrets sexiga undies!
C - Åhh! Jag älskar att jag har någon att visa upp mig för i nya undies! Aaah, nu måste jag hitta något nytt!
E - Men älskade du, ni har setts en gång - allt är ju för fan nytt för honom!!
C - Aaahh!!

Kommentarer

Postat av: Läsare

Publicerad 2010-04-15 18:58:37

Hej! Jag skulle vilja komma igång med dejtande, men det enda jag lyckas få är one-night stand, om ens det! Jag är så trött på sånt. Samtidigt har jag jättesvårt att komma igång och öppna upp mig för människor, och dessutom bor jag i en väldigt liten stad... Gahh! Har du några tips på hur man egentligen kan göra?!!? Helst konkreta sådana. Jag är utled på att sova ensam varje natt förutom nån enstaka lördagsnatt då och då. Det betyder ju inte att jag vill hitta en absolut stenfast pojkvän som jag lever med resten av livet men... Kanske iallafall nåt som håller längre än en vecka??

Postat av: Carro.

Publicerad 2010-04-15 20:48:41

så söta dom va!ja, den var ju verkligen billig med! =)

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-04-17 05:05:05

Caro vi vill se dig ha på dig de.

Postat av: car0 - passion for passion

Publicerad 2010-04-20 17:45:23

Till läsare: Hej fina du! det kommer komma ett riktigt bra svar till dig inom kort, håll ut!till anonym: ja, såklart ni vill! Vem vill inte spana in min äckligt snygga kropp?! ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela