sexualupplysare och bokälskare

nipplecovers?

Publicerad 2010-04-12 18:46:55 i

Någon som har bra tips på vart man hittar nipplecovers? De där små hudfärgade kuddarna man sätter på bröstvårtorna för att slippa bära bh under tighta toppar och snygga små klänningar!
- som ni ser på bilderna när jag har Carrie-klänningen, vid t.ex släktträffar och dylika sammanhang skulle dessa covers behövas... 

Då gud var god nog att begåva mig med döläckra och fasta bröst, så är det där med bh inget jag behöver oroa mig överdrivet mycket för - sen att just undies är en av mina stora passioner är en helt annan femma ;)

Men min fråga är, finns det någon som testat dessa så nipplecovers? Funkar dom? Och viktigaste av allt - finns det någon som har erfarenhet av dessa nipplecovers + piercing i bröstvårtan - hur funkar det?!ps. annars kan man ju alltid köra en Sthlm Pride/Lady Gaga och använda vanlig hederlig lacktejp över bröstvårtorna! Det kan ju också funka ;)

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2010-04-12 20:51:38

Finns på Lindex men vet inte hur de funkar med piercing, har ju inte det, men annars funkar de bra

:-)

Postat av: car0 - passion for passion

Publicerad 2010-04-12 21:18:21

okej, får ta och prova dom! Eller så mailar jag lindex och ser vad dom vet om saken! ;)

Postat av: Naddi

Publicerad 2010-04-13 20:29:38

Jag har använt nipplecovers rätt mkt, det finns på twilfit, lindex. Finns i tejpversion och silikon-variant. Jag föredrar silikon-varianten, då man kan återanvända dem, och så är dom himla mjuka :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela