dessa vill jag ligga med

Är det bara jag som är sprängfylld av hormoner, eller är det sommaren, eller är folk bara rent allmänt helt överdrivet snygga just nu? En uppdatering av wannabe-ligga-listan kommer här!

1. Robyn - fullkomligt oslagbar
2. Oskar Linnros - ja tack!
3. Erik Hassle - vem tackar nej till rött hår?
4. Scarlett Johansson - klassiker
5. Salem Al Fakir - jag dör!
6. Dead by April - jag kan inga namn, så alla

Förutom Scarlett så är alla svennebananer, och jag har sett alla uppträda live den senaste månaden - och ja, jag dör lite varje gång jag tänker på någon utav dessa! Jag vill vara en groupie!


#1 - Frida

Jag skrev ett uppmärksammat inlägg om kärlek på min blogg för inte så länge sedan. Det var ärligt och intensivt, utelämnade inga smutsiga detaljer och jag gav allt jag hade att ge. Men framförallt kändes det viktigt. Det var från början ett önskemål av mina läsare och jag valde att ta till mig det önskemålet berätta om hur det är att försöka hitta glöden igen efter man blivit dumpad. Glöden i en annars så destruktiv vardag där man vinglar på kanten av en avgrund. Jag tror att det här är otroligt viktigt att få ut, för någonstans finns det hopp. Det finns liv och det finns hopp och jag tycker att det är fruktansvärt viktigt att dela med sig utav det. Jag tror du skulle tycka lika. Läs det gärna. :) Jag lovar dig, att det är bra.Direktlänk till inlägget kommer här: http://thefworld.blogg.se/2010/july/ur-ett-brustet-perspektiv.htmlKram!