sexualupplysare och bokälskare

ett år som singel!

Publicerad 2010-08-18 10:09:44 i Sex osv.,

Kan ni fatta att det redan gått ett år? Ett helt jävla år sen jag blev dumpad av sveriges största as, lovely! Helt ärligt blev detta till det bästa året hitills, så tack för dumpningen!

Detta firar jag just nu genom att dansa runt till radion i pyjamas och äta kokosbollar till frukost! Även om jag det var långt ifrån att jag insåg det när det hände, så var dumpningen det bästa som någonsin hänt mig.
- jag fick klara mig själv, ej förtryckt, ej utnyttjad och växa i mig själv! Hade knappast kommit dit jag är idag om jag fortfarande varit fast i hans äckliga klor! Så, tack!


- och nej, självklart dricker jag inte Moët innan kl 10 på morgonen, det är min och ellens gamla... Den är liksom bara med för att visa hur jävla mycket party det är!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela