sexualupplysare och bokälskare

hur mycket behöver man veta för att ligga?

Publicerad 2010-08-30 21:26:40 i Sex osv.,

Ett av motargumenten till att ha tillfälliga sexuella förbindelser är att man "vill lära känna varandra" innan, och jag kan inte låta bli att undra - exakt vad behöver man veta och på vilket sätt gör det sexet bättre?

Visst att det kan vara bra att man inte går hem med första bästa köttmördaren, men liten magkänsla får man väl ändå använda, och någon form av förnuft?

Dessutom ser jag framför mig hur man tar fram ett enkäthäfte, låter personen kryssa i 150 frågor som man sedan går igenom, hahaha! Typ; " Jaha, du har aldrig varit på kollo, ägde en kanin som barn och alla mor/farföräldrar är i livet. Du hejar på dif, tycker om pannbiff och har blå som favoritfärg! - nu kör vi!"


- jag tycker det är något charmigt över att inte veta för mycket, själva grejen med att ligga med någon ny är ju att man lär känna varandra under tiden. Utforskar och lär sig om varandra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela