man ska inte ropa hej...

PHUCK! Varför kan jag aldrig bara få vara, andas ut och inte leva i kaos? Är det här tacken för att jag den senaste tiden verkligen dyrkat livet, älskat mig själv och mina finingar, njutit av varje andetag och hyllat allt bra som sker i mitt liv!

KAABAAAAM - likt en atombomb som hänsynslöst slår sönder allt och lämnar kvar ett gigantiskt askmoln efter sig. Bloggpaus tills tankarna slutat snurra och chocken lagt sig. Smack!
#1 - Jenny

Jag vet...allt blir lite väl tungt emellanåt :-(

Men vi är människor, och människor tar sig igenom allt på ett eller annat sätt. Ärr i själen är bevis på saker som hänt i livet.

#2 - Mona

Hej Caro! Säg till när du kan så ska jag kolla om jag kan fota den dagen! Bra att du har en ide :)

#3 - hemlig

hej caro för att få dig att må bättre vill jag säga att din blogg är sjukt bra. lagt ner alla andra bloggar som e skit om man jämför. så sluta inte upptadera så ofta du kan.sverige behöver en riktigt bra ung sexbloggare som vågar säga vad hon tycker utan att någon behöver såras ,hoppas du mår bättre

#4 - Sophia

Bloggpause är bra. Och ja, vi borde ju ha lärt oss vid det här laget: Allt kommer alltid på en gång. Så ja, det är bara att låta sig svepas med.. Det är livet.Puss <3 Jag älskar dig!

#5 - PERFEKTIONIST.SE

sv: Ja! Han är grym! :DAllt bra? :)

#6 - sofia

det löser sig nog :)