sexualupplysare och bokälskare

nyckelknippan

Publicerad 2010-08-30 21:43:07 i Sex osv.,

Mitt ena jobb, American Cookies ligger ju mitt i Gallerian, så det är konstant ljud, musik och babbel - men ett ljud går igenom allt, ljudet av en nyckelknippa som slås mot ett tight lår. 

För vilka bär nyckelknippor? Väktare såklart! Så fort vi hör ljudet övergår jag och kollegorna från yra höns till hungriga lejonhonor på jakt, idag började både jag och chefen bokstavligen vittra i luften när ljudet kom! Vi spanade båda efter "Herr Gudomlig" som är Gallerians pudding, ja, vi dreglar alla efter samma karl.


Det är det där med uniform, helt ärligt - räck upp en hand den som inte dör för en snygg person i uniform? I sådana fall är du välkommen imorrn till American Cookies 8-16 och antingen spana in mig i min söta uniform eller invänta väktarna... ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela