sexualupplysare och bokälskare

penntricket

Publicerad 2010-08-25 22:39:42 i Sex osv.,

Har för mig att jag och Natti snackade om detta någon gång för hundra år sen, och igår fick jag en flashback över detta fenomen!
   Ett enkelt och väldigt fånigt test för att se om man har hängbröst eller inte, vilket var väldigt spännande som nykläckta tonåringar med växande bröst och hormoner! Man stoppar en penna under bröstet - fastnar den har man hängbröst/tillräckligt stora bröst för att bära en penna...

Och nej, jag gjorde aldrig testet som 13åring, och jag gör det inte heller som 21åring. Mina knappa decilitermått till bröst håller knappast upp en penna än idag! Så jävla fast är jag! Någon av er som testat?


ps. visst borde det gå och göra något liknande med kuken/pungen? Typ försöka balansera en penna ovanpå, för sätta en penna under pungen borde väl alla kunna?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela