sexualupplysare och bokälskare

så jävla retro!

Publicerad 2010-08-09 22:30:21 i Sex osv.,

Minns ni i början, när sex kanske var något man provat på - eller var löjligt sugen på att ta reda på vad grejen egentligen handlade om?! Man hånglade, höll i handen, blev rosig om kinderna och ville lära sig allt om känslor, kroppen och varför det bultade och spratt i kroppen!

Sugmärken - hur många har man inte fått i sina dagar? Man gjorde på tjejkompisarna efter en halv cider och "dolde" det sedan vääääldigt noga med concealer eller plåster. Man ville att någon skulle upptäcka och påpeka, för att man älskade den pirriga känslan av att "förskräckt" täcka märket och fnissa bort det.

Det finns något retro och härligt över dessa små blodsprängda minnesmärkena. Det är sexigt, kul och én så bra påminnelse om vad som hänt natten innan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela