sexualupplysare och bokälskare

summer

Publicerad 2010-08-24 12:57:58 i min vardag,

Andra jobbdagen och jag ville dö för att det var så tidigt! Men det flöt på och jag älskar mitt nya jobb + att jag fick träffa en ny kollega idag som är urtrevlig, vi klicka direkt :)

K - Men guuud vad du är lik någon!
C - Suck, jaha, okej. Vem då? (tänker Tjorven, Björk och Victoria...)
K - Summer i OC! Galet lik faktiskt!
C - Vaa?! Tack!! Hon är ju löjligt snygg!!

Tredje gången gillt jag fick höra det, så tackar och bockar! Hon var en av de första brudarna jag våga erkänna för andra att jag dregla efter! Vilket iofs blir lite läskigt om vi nu skulle vara lika...

Kommentarer

Postat av: L

Publicerad 2010-08-24 18:58:06

det var likt men någon annan du är lik är freja kjellberg! Tänker alltid på dig när jag ser henne och tvärtom. Du är fantastiskt snygg :)

Postat av: caro - passion for passion

Publicerad 2010-08-24 22:10:17

men gulle dig! :*

helt ärligt så har jag varit kär i Freja sen hon vann Top Model typ 2007!<3 så det tar jag som en otrolig komplimang!btw, är det läskigt att jag liksom "liknar" de kvinnor jag själv anser är döläckra?!

Postat av: L

Publicerad 2010-08-25 13:04:01

Nej inte alls! Jag tror det är ganska vanligt faktiskt..att man liksom dras till folk som liknar en själv ganska mycket, både utseendemässigt och när det gäller personligheten. Du ser ju dig själv varje dag i spegeln, är van vid ditt utseende och tycker att du är snygg, då är det ju inte så konstigt att man dras till folk som liknar en, ett utseende du sett förut och tycker är snyggt! Jag är precis likadan, dom folk jag får höra att jag är lik tycker jag är skitnygga. Så kasta den tanken att det är läskigt! :):)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela