sexualupplysare och bokälskare

t9 vs. ragg

Publicerad 2010-08-15 08:09:16 i Sex osv.,

Vad är det med dagens moderna mobiler, dom har ju inga bra ord inlagda i t9, så man måste ju göra om hela ordlistan själv! Att "negerhora" och "dubbelfitta" finns med är ju två konstiga klassiker, men resten bra-ha-ord, har ju ersatts med bara onödiga...

Min mobil hade inte dessa:
- kåt
- ligga
- knulla
- kyssas
- gull
- klamydia
- hiv
- kondom

men mobil hade dessa:
- hakkors
- hitler/hitlers

Ja, det var väl egentligen dessa två ord jag hittat och verkligen stört mig på. Ofta en människa hellre använder ordet Hitler än ligga och kåt? Sämsta raggningsmobilen jag skaffat mig, fanns ju inga bra ord alls!

Kommentarer

Postat av: Tina W

Publicerad 2010-08-15 12:09:01

T9 är väldigt kyskt och begriper inte att folk i farten även tar kontakt med varandra för att mysa och älska. Ett ord som ligga borde vara med även om T9 är helt emot sex o samlevnad, för man kan ju behöva LIGGA o sova eller LIGGA och sola på stranden..

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-08-17 00:30:17

sen att ordet "dubbelfitta" finns med kanske vi inte ska diskutera?

Postat av: car0 - passion for passion

Publicerad 2010-08-17 09:58:39

Men jag fattar ingenting?! Vad är det för jävla torrbollar som gjort t9, inte logiskt alls!

Verkligen riktiga motståndare till sex, kärlek och mys!Upptäckte igår att inte ens ordet "flörta" finns med, skandal!Dubbelfitta - vad är det ens?

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-08-19 03:10:57

inte fasen vet jag vad som menas med dubbelfitta. kan möjligen ha sitt ursprung från det glada 70-talet, där den rätta betydelsen av ordet var "trekant" helt enkelt. Att lista ut medlems antal/kön är nog ingen svår uppgift.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela