två missions

Känns som en lightversion av nyårsafton imorgon, behandlingen avslutas och det är dags för en nystart i livet! Jag har lovat mig själv att bli mer ordningssam (då jag råkade slarva bort mitt lägenhetskontrakt efter två dygn...) samt att jag har två missions inför hösten:

1) Dejtingdjungeln: ragga runt, hångla, flörta, bli förälskad, ligga med söta pojkar, knulla vackra flickor, bli kär, gifta mig, dumpa, bli dumpad, få hjärtat krossat och krossa hjärtan - jag är totalt öppen för förslag och är löjligt taggad på att dra på mig singelstämpeln!

2) haffa killkompisar: jag har världens finaste vänner, seriöst europas vackraste guldkorn som jag älskar mer än livet själv- men alla är tjejer! Så jag är sugen på att ha en handfull pojkar i min närhet också - men på två villkor: de måste ha humor och får inte vilja ligga med mig/bli kär i mig!


Någon mer än jag som är sugen på en nystart inför hösten som är här om två månader? Kan vi inte vara fler som avger några lightlöften och kickar igång snart-är-hösten-här?!
0 kommentarer