sexualupplysare och bokälskare

var egoistisk i sängen!

Publicerad 2010-08-19 18:54:49 i Sex osv.,

Ett fel som jag tror väldigt många gör i sängen är att man bryr sig lite för mycket om den man ligger med! Man vill tillfredställa, vara rena sexdrömmen, likt en bläckfisk vara överallt och få personen att verkligen njuta!

- visst absolut inget fel med det - men kom ihåg att ni är två/flera i sängen och att DU också ska få vara med och njuta! Glöm inte bort dig själv! Din njutning, lust och kåthet är minst lika viktig och du ska också få bli tillfredställd och få komma, skrika ut orgasmer och inte bara vara den som ger.

Helt enkelt - bli mer egosistisk i sängen! Känner du igen dig som den som ofta ger och ger för att göra din partner glad, och sen glömmer bort din egen njutning? Ta mer plats, se till att bli tillfredställd och säg vad du vill ha!


ps. jag är så ego i sängen att jag gång på gång blivit tillsagd av folk jag ligger med "Hallå! Jag finns också här i sängen!!" - så mycket värdesätter jag min njutning!

Kommentarer

Postat av: Sexuella Tankar

Publicerad 2010-08-20 01:00:34

Den andres upphetnsing är grymt stor del av upphetnsingen så den ska man va hängiven i att skapa. Så vill man ge något tillbaka så.Haha struntar du till och med så mycket i den andresnjutnign att du inte märkt att du suttit fast som i detta inlägg? http://sexuellatankar.blogspot.com/2010/08/sjalkontroll-novell.html

Postat av: caro - passion for passion

Publicerad 2010-08-20 10:17:24

Ja det är jag mycket medveten om. Men problemet är ju att man blir för hängiven - och då glömmmer bort sig själv! Vilket är helt fel!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela