äckligt?

Fick en kommentar, som jag för en gångs skull inte kommer publicera. Men jag kan sammanfatta det med att jag var äcklig och störd som både smakat på mig själv och dessutom uppmaner er läsare att göra detsamma.

Ja, jomen visst. För jag tycker det är helt sunt att låta andra slicka i sig mina safter, utan att jag själv vet hur det smakar?
- jag vet inte i vilken del det är fel från början? Som att kroppen skulle producera något äckligt under kåthet? Eller att det är syndigt att ligga? Eller att det bara är äckligt att smaka?

Vi tycker ju alla olika, och jag tycker det ingår i att lära känna sig själv, upptäcka vad en själv gillar och inte gillar - genom att just smaka på sig själv! Återigen, hur kan du gå med på att andra ska få upptäcka dina smaker, när du inte ens själv vet? Dessutom är det knappast något farligt, fittsafter smakar ofta lite sött och kan ibland lukta fisk. Sperma smakar vanligtvis åt det salta hållet.

ps. ja, det kan vara en jobbig process att lära känna sig själv, men samtidigt är det så fantastiskt jävla härligt och sexigt att känna sin kropp, veta vad som är skönt och inte går hem, för att sen kunna förmedla och binda samman det när en ligger med andra människor! Try it!
0 kommentarer