Dag 02 - min första kärlek.

Detta är en svår fråga, beroende på vad en själv väljer att definera som kärlek. Första personen jag verkligen dyrkade som var utanför mamma, pappa, syster var min solflicksfröken. Jag minns att jag tyckte att hon var den bästa på hela jorden och jag älskade henne.
   Därefter kom min bror Jonas, som låg högst på dyrkarlistan, han var min kung och jag ville bli som honom när jag blev stor.

Personen jag först blev tillsammans med "på riktigt" (fast det var aldrig helt på riktigt heller) var Tony, som även var den jag låg med för första gången. Men jag skulle inte riktigt kalla det kärlek heller, vi dyrkade varandra som bästisar och hade svinkul, men när hjärtana började banka för varandra förstördes det.

Den person som jag för första gången blev riktigt kär i var L. Med sina bruna ögon och ett leende som fick mig att smälta, första gången vi hånglade var under en blöt natt ute på Rävudden och jag minns hur jag bar halsduk dagarna efter för att täcka sugmärken, fast jag egentligen var stolt. Den första tiden innehöll några av mina bästa stunder, och vissa dagar önskar jag att vi bara hade tagit slut helt där första gången vi gjorde slut.

3 kommentarer
L

jag gillar den här kalendersaken! fint att läsa :)

Jenny

Tänk att du dyrkade brorsan, gulle!

car0 - passion for passion

L - tack så mycket! Jag gillar ideén jag med :D funtar på att lägga till lite extra dagar, hinner säkert komma på fler ämnen utöver listan. Kommer du på några så säg till :)



J - ja, jag minns hur jag ville gifta mig med honom som 3-4åring, undrar vad freud säger om det?! ;) puss!!