dag 03 - mina föräldrar

Ja, mina föräldrar är väl som alla andra föräldrar, förutom de faktum att de tillsammans skapat mig! Både jag och min syster är jävligt unika och tillkom efter lång hormonbehandling, så nog var vi efterlängtad.
- numera är dessa två skilda sedan kanske 14 år tillbaka, och de är bäst för alla parter att de inte umgås, alls.

Min mamma kommer från radioskuggan i Norrland, fruktansvärt intelligent och jobbar som ekonomiansvarig på Leopard Förlag. Så fort jag får hem vuxenpapper, veta om en egentligen kan torktumla jeans, behöver veta vad ett ord betyder eller hur länge kycklingen ska vara inne i ugnen - så ringer jag henne!

Min pappa är uppväxt i Kärrtorp och har sedan han gick ut skolan varit plåtslager och äger sitt eget företag Carlén Plåt och AB. Han kan otroligt mycket, om saker som egentligen ingen annan lägger märke till eller orkar ta reda på. Han lär mig allt från hur det egentligen går till när de asfalterar en väg till hur det kommer sig att vi har grönsaker i Sverige.

Var för sig är de så jävla fina, och vi har en stabil relation som innebär att vi finns där när det behövs. Tillsammans är de inget att rekommendera, och jag vet inte hur många världskrig vi hade under min uppväxt över vad jag skulle utbilda mig till.
- pappa röstade för kvinnokämpe! Jag skulle bli stjärnadvokat och slåss för utsatta kvinnor!
- mamma röstade för kock. För att jag är så glad i mat och älskar att laga mat!

Och där satt jag i mitten, pappa som klippte ut tidningsartiklar och skickade, mamma som köpte alla kokböcker i världen ---> till sist gick jag in i väggen! (inte bara därför men detta bidrog jäkligt mycket)
- och sen slutade det med att jag valde att bli Sexolog!


Även om det finns dagar då jag bara vill sälja bort dem på blocket, så är det ju mina fina päron! Och jag vet att de finns där när jag behöver dem. Under hela sjukdomsstadiet har de varit med på möten, engagerat sig och funnits med och delat ångest. Dem är jävligt fina<3
0 kommentarer