dag 05 - vad är kärlek?

När hjärtat dunkar så hårt att det känns som att hela rummet, hela stan, hela världen kan höra varje slag. När det bubblar i hela kroppen och fjärilar som flyger runt i magen. När man skriker av lycka över att utropstecken och smiley efter ordet "puss" i ett sms. När det känns i hela kroppen och varendaste liten cell att det är rätt rätt rätt.

Hålla hand, skicka och få fina sms, skrika ut "jag älskar dig", kyssar som känns från läpparna och ner till tårna, hjärtan som slår som ett, två liv som trasslas samman till ett, överraskningar, tankeläsning, skratt som aldrig vill ta slut, spontana ord och en tro på ett lyckligt slut.


- För mig är kärlek det allra viktigaste, det jag lever av och tror på. Jag tror att kärlek är det allra starkaste som vi människor kan skapa, underhålla, bygga vidare på och leva av. De band som knyts av kärlek är de vackraste som finns. När hjärtat, kroppen, hjärnan och allt skriker att det är rätt, när två personer samma exakt samma sak - då är det som allra finast <3

Jag känner otrolig stark kärlek till mina närmaste vänner, la familia och mig själv. Ger en inte sig själv kärlek kan en lika gärna ge upp! Och jag har den förmågan att jag kan känna på direkten om jag kommer att älska någon, det bara känns rätt. Åh, det finns inget bättre än kärlek!

0 kommentarer